Jaren 70 villa

Alex Janmaat realiseerde in ‘s-Gravenzande een bijzondere inrichting van jaren 70 villa. Hierbij heeft hij naast de bouwbegeleiding, ook de kleuren van de muren, vloer, gordijnen en complete inrichting geadviseerd.

Harmonie, karakter en persoonlijkheid zijn de sleutelbegrippen in het interieur.  Dit is het resultaat van de inspirerende samenwerking tussen de opdrachtgever en Alex Janmaat. Daarom is er gekozen voor een robuuste, tijdloze en pure basis. Zo maakten we van een tamelijk anonieme jaren 70 villa, een unieke eigentijdse woning. Daarnaast zijn de grijsgroene muren contrasterend tegen het hoogglans zwarte en zwevende plafond. Versterkt door lange zichtlijnen en doorgangen zonder deuren waant men zich in een modern kasteel. Dikke karpetten en fauteuils in aardetinten zorgen voor geborgenheid. De bijzondere muren zijn gerealiseerd met een kunstzinnige stuctechniek. Hierbij is na meerdere lagen de muur met verf ingewreven.


[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”true” desc=”false” img_in_row=”4″ display=”all” sort_by=”random” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”4″]

Bekijk hier ook onze andere projecten.