Koloniale villa

Alex Janmaat realiseerde in Curaçao een bijzondere inrichting van een koloniale villa. Hierbij heeft hij naast de bouwbegeleiding, ook de kleuren van de muren, vloer, gordijnen en complete inrichting geadviseerd.

De warmte van de zon, maar ook de koelte van de zee, bepalen de sfeer van het interieur van deze koloniale villa. De oceaangroen gekleurde muren van de woonkamer die overgaat in de veranda. Deze zorgen o.a. voor koelte samen met de helderwitte kozijnen en hoge, schuine plafonds. Een salontafel van de door tropenzon gebleekt hout onderstreept de locatie van deze villa. Dat geldt ook voor de grote ronde eettafel die in het midden rust op een massief stuk boomstam. De kroonluchters met sierlijke ijzeren bogen herinneren aan het verre verleden. Maar deze gaan niettemin moeiteloos samen met het strak gelijnde keukenmeubilair.

[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”true” desc=”false” img_in_row=”4″ display=”all” sort_by=”random” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”8″]

Bekijk hier ook onze andere projecten.