Landelijk vakwerkhuis

Alex Janmaat realiseerde in Putten een bijzondere inrichting van een landelijk vakwerkhuis. Hierbij heeft hij naast de bouwbegeleiding, ook de kleuren van de muren, vloer, gordijnen en complete inrichting geadviseerd.

De groene buitenwereld komt door de relatief kleine ramen van dit landelijke vakwerkhuis naar binnen, waar de uitnodigende loungebank met een zachte, donkere bekleding, de huiselijkheid onderstreept. Twee doorgezaagde stukken boomstam compleet met schors, fungeren als salontafel en verwijzen naar de bosrijke omgeving. De forse, blauwe lampenkap op een rechte blankhouten voet in de hoek achter de loungebank geeft een pittig accent. In de gang een antieke staande Zweedse klok, traditioneel blauw met bloemmotieven beschilderd. Tegen de ruw, grijs gestucte muren hangt een modern schilderij waarin geel dominant is. In de eethoek een lichtblauwe kast die al een eeuw geleden dienst deed. Traditie en moderniteit gaan hier soepel samen.

[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”true” desc=”false” img_in_row=”4″ display=”all” sort_by=”random” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”3″]

Bekijk hier ook onze andere projecten.