Vrijstaande bungalow

Alex Janmaat realiseerde in Lopik een bijzondere inrichting van een vrijstaande bungalow. Hierbij heeft hij naast de bouwbegeleiding, ook de kleuren van de muren, vloer, gordijnen en complete inrichting geadviseerd.

Asymmetrie zorgt in deze vrijstaande bungalow voor een aantrekkelijke spanning. Zo staat de salontafel niet op het midden van het karpet, maar aan de rand en eroverheen. De salontafel is een exotisch pronkstuk dat door het grote blad ook praktisch is. Een comfortabele oorfauteuil biedt een volumineus tegenwicht, maar de crèmekleur van de bekleding houdt het luchtig. Het karpet heeft een abstract design met zwart en gebroken wit. Zwart als basiskleur met beige toegevoegd, is de smaakmakende kleurcombinatie in deze interieurcompositie. Ook de gordijnen en de vloer in de keuken, bijkeuken en hal zijn zwart. De lichte kleuren komen terug in de wanden, het plafond, de meubels, de schilderijen en de fauteuils.


[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”true” desc=”false” img_in_row=”4″ display=”all” sort_by=”random” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”7″]

Bekijk hier ook onze andere projecten.